A mozgásszervi magánrendelést végzi:

 

Dr. Csedreki László sebész-baleseti sebész, osztályvezető főorvos

 

A mozgásszervi problémák népbetegségnek számítanak, különösen a fejlett országokban. Magyarországon a lakosság legalább egyötöde érintett. A keringési rendszer és a daganatos betegségek után a harmadik legnagyobb ún. egészségveszteség (azon életévek száma, melyet betegség hiányában még egészségesen eltölthetnénk) a mozgásszervi betegségek számlájára írható!
Egyszerűen fogalmazva a hétköznapi életvitelünket, munkaképességünket és az életminőségünket jelentősen ronthatják a mozgásszervi rendszerünket (ízületeket, ízületeket alkotó csontokat, porcokat, mozgató izmokat) érintő fájdalmak.

 

A problémák azonban az egész testünkre hatással vannak és lelki egészségünkkel is szoros összefüggésben állnak. A betegség kezelése is gyakran időigényes, szoros együttműködést igényel az orvos és páciense között.
A mozgásszervi magánrendelésen a megjelenő betegek panaszai alapján fizikális vizsgálat történik, valamint szükség esetén a háttérben megjelenő egyéb betegségek, kísérő tünetek felderítését szolgáló további vizsgálatokra is javaslatokat teszünk.
A fizikális vizsgálat mellett fontos a betegek kikérdezése az életmódra, családi anamnézisre, korábbi betegségekre és rizikótényezőkre vonatkozóan. A mozgásszervi problémák kezelésére lokális gyógyszeradás mellett, szükség esetén szisztémás gyógyszer-javaslatot teszek.

 

A betegek fogadása előzetes telefonon történő időpont-meghatározás szerint működik, így a betegek vizsgálatára, meghallgatására nyugodt körülmények között kerül sor.

 

Rendelés helye és ideje:
Nyíregyháza, Szarvas u. 43. Fsz.1
Minden kedden 16-18 óráig
Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: +36 30 691 39 70

 

Érdeklődöm!