„A hegycsúcsra sokféle út vezet. Vannak meredekebbek és kényelmesebbek. S a táj is különböző, ami a szemedbe tűnik, de azért ugyanazt a hegyet látod különböző oldalairól. …. Aki felfelé kapaszkodik, sokszor meghorzsolja magát, időnként elesik. Ilyenkor fel kell állni, ne maradj fekve. Amíg úton vagy, nincs veled semmi baj. A belső halál akkor kezdődik, amikor véglegesen letáboroztál a hegyoldalon.”  Popper Péter

 

 

 Dr. Pénzes Mariann


Szakmai háttérem

Orvos (1983), anaesthesiológia és intenzív terápia szakvizsga (1988), népegészségügyi szakember (2000), okleveles WÉK facilitátor (2008), business és life coach (2013-2014) doktorandusz - ELTE TATK Szociológiai Doktori Iskola Interdiszciplináris kutatások doktori program
Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, így számtalan továbbképzés, tréning, szakmai nap keretében igyekszem tudásomat bővíteni, készségeimet fejleszteni. Az én személyes küldetésem az emberek segítése, támogatása, tudásuk-készségeik fejlesztése, a célok elérésébe vetett hit átadása.

Az eszközök sokfélék voltak az életemben, gyógyítás, oktatás, támogatás, tanítás, tanácsadás, coaching, mindezek számtalan ügyfél, kliens személyes és vezetői sikereit, jobb életminőségét alapozták meg.

 

 

 

 

Dr. Csedreki László

 
Szakmai hátterem

Orvos(1983) sebész (1987) baleseti sebész (1989)
1999-óta vezetek Baleseti Sebészeti Osztályt.
Hosszú évek óta dolgozom orvosként, és úgy gondolom, hogy a sok-sok év alatt megszerzett tapasztalat, tudás, szakmai gyakorlat birtokában eredményesen tudok segíteni a hozzám fordulóknak, akinek mozgásszervi problémája jelentkezett és segítségre szorul.
Munkám során az embert helyezem előtérbe, s nemcsak a betegségre figyelek, de mindazokra a személyes és környezeti tényezőkre is, amelyek számottevő hatással bírnak az egészségre, annak elvesztésére és a visszaszerzésére.


A mozgásszervi betegségek hagyományos orvosi kezelése mellett, új alternatív megoldásokra is lehetőséget kívánunk biztosítani a megelőzés, terápia és rehabilitáció terén pl. lokális lézer terápia, biotron fényterápia.
 

Rólunk mondták

"Kedveseim, megosztanám veletek fogyásom történetét. Térd fájdalmaim miatt felkerestem egy ortopéd szakorvost, aki először ajánlotta az INSUMED fogyasztását. Mondanom sem kell, keményen ellenálltam. Néhány hét múlva találkoztam egy ismerősömmel, aki igen le volt fogyva, kérdeztem, - mi az oka? INSUMED válaszolta. Kezdett érdekelni a dolog. Érlelgettem magamban a gondolatot, - mi lenne, ha én is fogyasztanám? Talán nekem is sikerülne leadnom pár kg-ot. Megkérdeztem egy orvosbarátomat erről,- INSUMED! Igyad nagyon hatásos, az egyik kollégám 25kg-ot fogyott. Kaptam telefonszámot, amit azonnal fel is hívtam. Az Insumed tanácsadóval időpont egyeztetés után találkoztam. Kellemesen elbeszélgettünk, megmérte a súlyomat, derekamat, és egy műszeres vizsgálatot is végzett. Biztatott, ami jólesett. Haza vittem az INSUMED dobozaimat és egy hétfői napon elkezdtem. Ez hét hónapja történt, /néha elcsábultam/és hiszitek, vagy sem 17kg-tól megszabadultam! A műszeres mérés szerint csak zsírt veszítettem, a csípőméretemből 10cm-t. Szuper!!!!!

Folytatom, év végére szeretném elérni a mínusz 20kg-ot.. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Aki tud, iktasson be egy kis mozgást! Üdvözlettel egy újjá születő 50-es!"

Adél sikertörténete

Karászi Csilla vagyok, s történetem egy átalakító show tökéletes alapja is lehetne, habár ez az általam választott út korán sem ért véget, ma már egy olyan nő kezd visszanézni rám a tükörből aki úgy érzi, hogy sokat tesz azért, hogy megőrizze egészségét és önmaga elfogadásában is hatalmasat lépett előre.

Gimnáziumi éveim alatt, és fiatal felnőttként is aktívan sportoltam, majd ennek egy térdsérülés vetett véget. A kalóriabevitel megmaradt, a sport kimaradt. Így a vérnyomásom, a cukrom kezdtek jelezni a súlytöbblet okán, mindenki egyre jobban aggódott körülöttem, de ez a súlytömeg mely főként zsírból állt igazából nem okozott gondot nekem lelkileg, sokkal inkább fizikailag nehezítette meg az életemet. Stresszevő lettem. 
2017. áprilisában háziorvosom tanácsára felkerestem egy doktornőt, Dr. Pénzes Mariannát, aki egy cukorbetegeknek fejlesztett turmix itallal ismertetett meg, az INSUMED-del. Ekkor döntöttem el, hogy megszabadulok a fölösleges te. A turmix-szal helyettesíteni tudtam a reggeli és esti étkezést, s ebédre igyekszem magas rosttartalmú ételek választani alacsony szénhidráttal, így lett barátom és fő élelemforrásom a nyers illetve párolt vagy éppen teljesen főtt zöldségfélék és a hús. stsúlytól, ha törik, ha szakad.
Séta, kerékpározás, torna s megmozdultak a kilók, első 10 nap után 7 kilóval lettem könnyebb majdnem kibújtam a bőrömből! Tudtam, hogy ha kitartó vagyok, meglesz az eredménye, s a kilók egyre gyorsabban olvadtak lefelé. Most mínusz 23 kg súlyvesztésnél tartok, vérnyomásom kiváló, cukrom ideális. Ezt a súlyvesztés 6 hónap alatt sikerült elérnem, a térdem nem fáj, könnyebb lett a napi munka, nem kell annyit leülnöm, fel tudok szaladni a lépcsőn, amely olyan nagy nehézséget okozott.
 
 
Csilla sikertörténete

Korábbi tapasztalataim alapján, hittem, hogy a fogyókúra végtelen türelmet, elkötelezettséget, és koncentrációt igényel. A folyamat általában lekötötte mindennapjaimat.
Az INSUMED gyakorlatias, a napi elfoglaltságok köréhez jól illeszthető étkezési programja segítségével a fogyókúra alatt is tudok koncentrálni a munkámra, a családomra, a kedvteléseimre. A sportot tudom folytatni oly mértékben és ütemben, ahogyan tetszik. A folyamatos, heti 1-1.5 kg fogyás minden különösebb megerőltetés nélkül elérhető. Sportolás során energikusabbnak érzem magam, joga gyakorlatok során ízületeimet rugalmasabbnak érzem, és ami a számomra talán legfontosabb: napi rutinomat tartani, kötelezettségeimet teljesítési tudom, és jó kedélyű vagyok.

Az INSUMED segítségével a fogyókúra nem további stressz forrása, hanem eszköz, már-már társ, a cél felé vezető úton. A program 5. hetében vagyok, 6 kg folytam, majdnem félúton. Örömmel várom a hétfő reggeleket, amikor mérlegre állhatok és ellenőrizhetem a heti eredményt. Soha nem gondoltam volna, hogy mérlegre állni öröm forrása is lehet!
 

Gabi sikertörténete
Interjú egy sikertörténetről

"Az én sikeremnek a története!

Kata vagyok, 35 éves 167 cm magas és 2019. október 26-án 78,8 kg-al kezdődött el az én sikerem, amikor úgy éreztem, hogy itt a vége, nem lehetek még nagyobb, egyszerűen nem szabad engednem tovább!
Ez a kis történetet, ami még nem ért véget ekkor kezdtem meg Dr. Pénzes Mariann Insumed tanácsadásai alapján.
Nagyon egyszerűnek tűnt a recept… 2 pornap, majd napi egy étkezés és 2-szer por. Az első két nap fura volt nagyon, mivel én nagyevő és ráadásul nagyon”kenyeres” voltam akkor. Szerettem a hasamat nagyon! Lement a 2 pornap és vele együtt több mint 2 kg is.
A mérlegre persze hogy ráálltam, nő vagyok nem bírom ki… :) és akkor az a mérhetetlen öröm és boldogság, amit akkor éreztem az valami leírhatatlan volt. Aztán szépen teltek a napok, hetek, hónapok és most 3,5 hónap után…. (az itthoni mérlegem szerint) 65,9 kg!!!!!!
A diéta néha nehéz volt, mikor mellettem ették a nagy szaftos, zsíros kaját (amit én is imádok) és ellen lehet állni a kísértésnek az a fontos, hogy a cél lebegjen mindig a szemünk előtt. Nem feladni, csinálni és meglesz az eredménye. Túl vagyok a karácsonyon, szilveszteren, wellness hétvégén és igen meg lehet és meg is tudjuk csinálni, ha akarjuk. Nagyon nagy köszönettel és hálával tartozok Mariannak a tanácsokért és persze az insumednek is (főleg az isteni csokiszeletért!) amiért kifejlesztette ezt a csodát. A célom még nem értem el (59kg) de dolgozom rajta!

Kitartást mindenkinek, higgyétek el meg lesz az eredmény és olyan arc néz majd vissza rád is a tükörből amire mindig is vágytál!"

Kata sikertörténete