A közösségi programok célcsoportjai olyan munkaközösségek vagy életterek, ahol a résztvevők hatékony együttműködése, a munka-személyes élet egyensúlyának megteremtése, a tartós elkötelezettség fenntartása, a kiégés megelőzése mellett olyan kérések is felmerülnek, mint a reziliencia, konfliktusok kezelése, változásokra való felkészülés, fejlődés.
A javasolt programok, tréningek, workshopok, tanácsadás és coaching eredményei változást indítanak a szervezet életében, melynek pozitív hatásai egyéni, közösségi szinten egyaránt mérhetők, észlelhetők.
A helyi közösségeknél az egészség fejlesztése, együttműködés javítása, diszkrimináció és ellenségesség mérséklése, fenntartható fejlődés biztosítása, stratégiaalkotás lehetnek azok a fókusz területek, amelyekre tréningeket, előadásokat, workshopokat vagy akár egész-napos programokat tudunk ajánlani.

 

Tervezés során az előkészítő megbeszélések, kutatások, vizsgálatok alapján a helyi szükségletekre és igényekre célzottan fogalmazzuk meg a programjavaslatainkat.

 

Érdeklődöm!