Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell enni! Az Insumed orvosi program segít a tartós eredmény elérésében!

Az Insumed orvosi testsúlycsökkentő program lényege, hogy orvosi felügyelettel, testösszetétel kontroll mellett, egy kiváló összetételű turmixxal, és az Insumed tanácsadó által javasolt étkezéssel folyamatos testsúlycsökkenés érhető el. Az Insumed shake különlegessége abban rejlik, hogy az inzulin szintjének csökkentésével a szervezet zsírégető üzemmódra áll át, és elindul a fogyás. Ami fontos, hogy eltérően a legkülönfélébb diétáktól az izomállomány megmarad, fejlődik.

 

Az eredmény tartós, nincs jo-jo effektus, de természetesen csak akkor, ha az életmódváltás megtörténik. A program ideális cukorbetegeknek illetve cukorbetegségre hajlamos egyéneknek. A testösszetételt ún. BIA méréssel végezzük, amely segít abban, hogy ellenőrizzük, valóban a zsírkészletekből fogy-e. Ez néhány percet vesz igénybe, nem jár semmilyen kellemetlenséggel.

A mérésről ITT olvashat bővebben

Általában havi 2-4 kg fogyás jellemző, persze ebben egyéni eltérések vannak.

A program egy állapotfelméréssel indul (testsúly, haskörfogat mérés, vérnyomásmérés, BIA-géppel testösszetétel mérése), emellett természetesen beszélünk a táplálkozásról, a testmozgásról, és a lelki egyensúlyról is. Ezek harmóniája szükséges a tartós eredményhez. Az Insumed alkalmazása mellett rendszeresen találkozunk, így követni tudom a haladást, az esetleges elakadásokat tudjuk kezelni és felkészülni a hosszú távú életmód-váltó programra.

 

Az Insumed programról ITT, valamint facebook oldalamon olvashat:
 

A rendelésre időpont egyeztetés szükséges!
Telefonon: +36 30 2392123 vagy emailen: info@egeszsegtamogatas.hu 

Érdeklődöm!