Mit tennél meg érte?

2021.november.10.

Vágyak, álmok, célok… Az érzés, amikor sikerül a vizsga, az első gyermek megszületik, új munkahelyen az első nap. Izgalom és édes érzések. Tenni a dolgunkat úgy, hogy közben az álmainkat megvalósítjuk nem is olyan nehéz dolog.

Minden ember különböző, egyben viszont mindannyian hasonlítunk: elismerésre, sikerre vágyunk. Amikor valami túl távolinak tűnik, elkezdünk kifogásokat gyártani. Nincs elég időm, pénzem, energiám, nem érezzük elég erősnek magunkat céljaink eléréséhez, megrekedünk valahol. Saját magunkat kényszerítjük bele egy számunkra kényelmetlen helyzetbe. Könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy nem megfelelően mérjük fel a saját helyzetünket, túl nagy elvárást támasztunk magunkkal szemben, végül pedig a megoldás helyett csak ítélkezünk, ahelyett, hogy cselekednénk. A nehézségeinket elsősorban magunknak kell megoldani.

 

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, nagyon egyszerűen csak el kell kezdeni tenni érte. Minden nap, csak egy kicsit kell hozzátenni. A túlzott elvárások és a türelmetlenség, az azonnali akarás gyorsan megöli az álmokat, így azok nem valósulnak meg. Ahhoz, hogy kitartsunk, sokunknak van szüksége támogatásra, segítségre.

 

Az első lépés, hogy meghatározzuk, most hol vagyunk és hová akarunk eljutni, mennyi időt, energiát tudnunk fordítani arra (reálisan nézve), hogy megvalósítsuk azt, amire vágyunk.

 

Ahhoz, hogy elérjünk valamit az életünkben, tenni kell, méghozzá nem is keveset. A tudatosság, a megfelelő jövőkép kialakítása nem mindig egyszerű feladat, kérjen segítséget, hívja a 30/293-2123 telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@egeszsegtamogatas.hu címre.