INSUMED - A Kulcs

2019.október.21.

Mi az evésről beszélünk, nem a koplalásról. Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell ennie. Ennie kell!

Mi az evésről beszélünk, nem a koplalásról. Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell ennie. Ennie kell !
Csodamódszerek nincsenek, ez sem az. Nálunk ne keressen csodamódszereket, orvosi módszer van, megfelelő vitamin és tápanyagbevitel felügyeletem mellett, amely segít az egészsége előhívásában, annak megtartásában, mindezt úgy, hogy közben a kilók is képesek normalizálódni.
Abban segítünk, hogy megtaláljuk a megfelelő táplálkozási menetrendet az Ön számára, és a mi kezünket fogva, vééégre célba érhessen!

Mi is az insumed, aminek mindezt köszönhetjük?
Orvosi diéta az optimális testsúly és testösszetétel elérése és megtartása érdekében. Ez azt jelenti tehát, hogy jo-jo effektus elkerülésével valósítjuk meg az álmot, de természetesen csak abban az esetben, ha az életmódváltás megtörténik. A program ideális akkor is, ha Ön esetleg cukorbeteg, vagy cukorbetegségre hajlamos.
Először is a testösszetételt kell felmérnünk, de alaposan, hogy megtudjuk, valóban zsírkészletekből fogy-e, továbbá mérünk testsúlyt, vérnyomást, és természetesen has körfogatot is.
Az insumed alap tápanyaga német származtatású, ami nekünk, magyaroknak már önmagában biztosíték szokott lenni, hiszen ismerjük a német minőséget az élet sok más területéről.

Egyeztessünk időpontot, és térképezzük fel a megoldási lehetőségeket az Ön számára is!