Egészséges test - egészséges lélek

2021.március.22.

Az Insumed orvosi diéta igazoltan hatékonyan segíti a testsúlycsökkenést, éhezés és jojo effektus nélkül. A túlsúly hátterében legtöbbször a tartós túlzott stressz áll, így a súlyprobléma visszatérhet, ha a kiváltó vagy fenntartó okokkal nem foglalkozunk.

 Az Insumed orvosi diéta igazoltan hatékonyan segíti a testsúlycsökkenést, éhezés és jojo effektus nélkül. A túlsúly hátterében legtöbbször a tartós túlzott stressz áll, így a súlyprobléma visszatérhet, ha a kiváltó vagy fenntartó okokkal nem foglalkozunk. Különösen fontos viszont, hogy a testsúly problémákat átfogóan kezeljük, vagyis a táplálkozás, mozgás mellett nagy hangsúlyt helyezzünk a lelki egészség fejlesztésére is.
A DUCI WÉK (a kifejezetten súlyproblémákkal küzdők számára kidolgozott Williams Életkészség és Stresszkezelő program) tudományosan igazoltan jelentősen hozzájárul a túlzott stressz negatív hatásainak megelőzéséhez, a testsúlyproblémák kezeléséhez, az egészséges testsúly megőrzéséhez.

A 16 órás DUCI WÉK (stresszkezelő és életkészség program) on-line formában indul április 13,14,20,21-én!

Az online tréningre várjuk mindazokat, akik úgy érzik, hogy a stressz akadályozza az egészséges életmódjukat, akik hajlamosak levertség, idegesség esetén evéssel nyugtatni vagy jutalmazni magukat, akiknek nehezére esik nemet mondani vagy ellenállni az ételnek.
Az életkészségek (pl. önérvényesítés, nemet mondás, hatékony kommunikáció, kreatív problémakezelés, döntéshozás) alkalmazása messze túlmutat a testsúlykontrollon, jótékony hatása az élet minden területén megjelenik, javítja a testi-lelki egészséget.

A 4x4 órás, összesen 16 órás tréning időpontjai: 2021. április 13, 14, 20, 21.
Minden alkalommal 16-19.30 óráig.

A tréningre már lehet jelentkezni a penzesm59@gmail.com email címen, ill. a +36 30 2392123-as telefonszámon.
A tréninget a Selye János Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság által kiképzett facilitátorok vezetik.