Az én utazásom

2021.október.27.

Az én utazásom 2021. február 23-án kezdődött el az Insumed világában Dr. Pénzes Marianna kiváló szakember segítségével.

Alapvetően nem vagyok olyan személyiség, aki a nagy nyilvánosság elé tárja gondolatait, ez alkalommal azonban fontosnak tartom, hogy kivételt tegyek! Mindezt azért, mert tudom, hogy támogatást nyújthatok a saját példámmal és tapasztalataimmal azoknak, akik most gondolkodnak és nehezen teszik meg az első lépést egy teljes életmód váltás felé! Segíteni szeretnék azoknak, akik a kezdeti nehézséggel küzdenek, hogy belevágjanak-e, vagy azoknak, akik már elkezdték, de döcögősen megy és biztatásra van szükségük! Üzenem teljes meggyőződéssel, hogy igenis érdemes kitartani!

 

Az Insumed terápiáról interneten olvastam először, ekkor vettem fel a kapcsolatot Dr. Pénzes Mariannával. Az első találkozásunkkor a Doktornővel átbeszéltük a terápia pontos menetét, hogyan zajlik a kezdő szakasz, mennyit szeretnék fogyni, mi a cél, és arról is tájékoztatást adott, hogy miként vezetődik ki az Insumed por az étkezések közül a várt eredmény elérése után. Az első 2 nappal nem volt problémám, nem éreztem éheztetésnek vagy szenvedésnek, talán a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásától féltem leginkább, sajnos soha nem volt erősségem a napi 2-3 liter minimum mennyiség. Az első pár nap eltelte után viszont teljesen átállt a szervezetem és nem jelentett gondot sem a folyadékfogyasztás, sem pedig az ételek elkészítése! Bárki gondolhatja szkeptikusan, hogy a tipikus, unalmas csirke-saláta kombináció teszi ki az étkezéseket, erről azonban szó sincs! Változatos, megfelelő tápanyagtartalmú étkezésekkel folytatom a mai napig is a terápiát, bizonyos összetevőket helyettesítve egészségesebb verzióval, rengeteg zöldséggel, folyamatos kontrollvizsgálatok kíséretében! Úgy érzem ezek a kontroll alkalmak is motiváltak abban, hogy minél eredményesebb legyek és hogy a kitartásom meghozza gyümölcsét!

 

Minden alkalommal örömmel jöttem el a rendelőből, amikor láttam, hogy hétről-hétre olvadnak le rólam a kilók, valamint a ruhatáram teljes cseréje is bizonyítja, hogy jó úton haladok, boldogsággal tölt el, hogy a tükörbe nézve egy sokkal csinosabb, egészségesebb, fiatalosabb nő tekint vissza rám! 2021. február 23-án 103,2 kg-mal álltam először mérlegre a Doktornőnél, ekkor azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szeretném, ha a súlyom 7-es számmal kezdődne! Hosszú hónapok után az utolsó mérésemen 2021. június 30-án 79,1 kg-ot mutatott a mérleg legnagyobb örömömre! Ez 24,1 kg súlyvesztést jelent, nagyjából 4 hónap alatt! Azt gondolom ez nagyon szép eredmény, ami kitartással, odafigyeléssel bárkinek sikerülhet! Továbbra is kitartóan folytatom a terápiát, amíg elérem a végső célom!

 

Nagyon hálás vagyok a férjemnek és a családomnak amiért végig támogatnak ezen az utazáson, valamint a környezetemben élőktől kapott dicséretek, elismerések is további erőt adnak az utolsó lépésekhez! Hála Marianna doktornő szakértelmének és támogatásának, biztos, hogy a nyaraláson már sokkal magabiztosabban és büszkébben fogok fürdőruhában sétálni!