A vállra nehezedő sziklák esete

2022.január.6.

"Egy beszélgetés, ami megváltoztatta a szemléletemet! Tudom, hogy az én szikláim sok más ember problémáihoz képest apró kavicsok, de ennek ellenére bennem sziklákká nőttek, amiket most a wingwave coaching segítségével sikerült kavicsokká formálni."

 E heti cikkünkben egy visszajelzést fogunk megosztani, ami egy kedves páciensünktől érkezett. Mindenképp érdemes elolvasni!

Kedves Mariann! Ismét ‘”wow”’ feeling-el jöttem el Tőled. Sírtam ugyan, de ezek a könnyek a megkönnyebbülést jelentették számomra. A kérdéseid és az irány, amibe a beszélgetést tereltük, az is hihetetlenül megváltoztatta a szemléletemet! Döbbenetes milyen változást tud okozni az, ha az ember a lelke mélyére néz.

Lelki fájdalmaim miatt kerestelek fel, a beszélgetések után, pár óráig még a fizikai fájdalmaim is elmúltak.
Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mit adtak számomra a találkozások, azon kívül, hogy sokkal tudatosabban tudom venni az akadályokat, még két dolgot tudnék kiemelni: megtanultam elengedni azt az érzést, hogy minden az én hibám, és ami talán a legfontosabb, megtanultam magam emlékeztetni arra is, hogy mit is jelent értékesnek lenni!

Korábban rengeteget mardosott a bűntudat és rosszat gondoltam magamról, amiért azok a problémák, amikkel én küzdök, eltörpülnek ahhoz képest, amilyen sorsokat és nehézségeket láttam a környezetemben.
Tudom, hogy az én szikláim sok más ember problémáihoz képest apró kavicsok, de ennek ellenére bennem sziklákká nőttek, amiket most a Te segítségeddel sikerült kavicsokká formálni.
Az első találkozásunk óta dolgoztatom magamban a kérdéseket, a felfedezéseket, és a legutóbbi alkalom óta a bennem rejlő negatív gondolatok is átalakultak egy sokkal józanabb érzéssé. A folyamatos önmunkának (is) köszönhetően végre sikerül egy sokkal kiegyensúlyozottabb életet élnem. Köszönöm!